BLOGI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

28/9/2020

Nopeutta ja joustavuutta työmarkkinoille - Treamer keräsi rahoituksen liiketoiminnan laajentamiseen Suomessa ja ulkomailla

In English

Digitaalinen työnvälitysalusta Treamer ja Alma Media ovat solmineet 1,5 milj. euron sijoitussopimuksen. Rahoitus käytetään vauhdittamaan Treamerin liiketoiminnan kasvua sekä Suomessa että uusilla kohdemarkkinoilla.

Treamer on myös valittu Business Finlandin Nuoret innovatiiviset yritykset -ohjelmaan, jonka kautta lupaavimmat startupit saavat enimmillään 1,25 milj. euron rahoituksen kansainvälistä kasvua varten.

Treamer digitalisoi henkilöstöpalveluja tarjoamalla työnvälitysalustan yhdistämään suorittavan työn tekijät ja heitä etsivät yritykset. Alustan avulla palvelun kautta löytyvät niin avoimet työvuorot kuin vapaat työntekijät perinteisiä kanavia nopeammin ja helpommin. Keikkatyön lisäksi Treamer mahdollistaa myös pidempiaikaisen työllistymisen. Vuonna 2015 perustetussa Treamerissa on tällä hetkellä yli 40 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Henkilöstön ulkoistaminen ja digitalisaatio ovat muuttamassa henkilöstöpalvelualaa pysyvästi. Työvoima on siirtymässä verkkoon ja online-työnvälityksen markkinan arvioidaan kasvavan vuosittain jopa 40–60 prosenttia (Lähde: Staffing Industry Analysts). 

Keikkatyön ulkoistus tarjoaa yrityksille joustavuutta, kustannussäästöjä ja tehokkuutta henkilöstöhallintaan, mutta samalla myös työntekijöille vapautta työmarkkinoilla ja nopean sekä läpinäkyvän tavan ansaita oman aikataulunsa mukaisesti. 

Alma Medialle sijoitus Treameriin on luonnollinen seuraava askel digitaalisissa palveluissa.

  • “Alma Media on rekrytointipalveluiden markkinajohtaja lukuisissa Itä-Euroopan maissa. Sijoitus Treameriin tarjoaa Alma Medialle hyvän näköalapaikan seurata myös henkilöstöpalvelumarkkinan vauhdikasta digitalisoitumista”, sanoo Alma Markets -yksikön johtaja Vesa-Pekka Kirsi.
  • “Ihmisten kohtaaminen on siirtynyt verkkoon ja työnvälitys seuraa vahvasti tätä trendiä. Pian suurin osa työntekijöistä on tavoitettavissa ainoastaan verkon kautta. Me autamme sekä yrityksiä että työntekijöitä hyödyntämään ilmiön etuja, kuten nopeutta, joustavuutta ja avoimuutta. Koronakriisin myötä työmarkkina on muuttunut ja osapuolet tarvitsevat uusia työkaluja menestyäkseen. Treamerin alusta tarjoaa kaikille tasavertaiset mahdollisuudet onnistua.” Treamerin toimitusjohtaja Peter Sazonov sanoo.

Treamerin suurimmat asiakkaat vuonna 2019 olivat Helsingin kaupunki, Palmia, Lassila & Tikanoja ja Heinon Tukku. Yrityksen ansainta perustuu asiakkaiden suorittamista maksuista perittävään prosentuaaliseen palvelumaksuun. Yritys maksaa työntekijöille palkat lisineen suoritetuista työvuoroista joka viikko. Treamerin liikevaihto on kasvanut viime vuosina nopeasti ja se oli vuonna 2019 1,7 miljoonaa euroa.

Sijoituksen tekee rekrytointiliiketoimintoihin erikoistunut Alma Career. Alma Career on osa Alma Media -konsernia ja toimii 10 Euroopan maassa.

Lisätietoja

Alma Media, johtaja Vesa–Pekka Kirsi, Alma Markets 010665 2587, vesa-pekka.kirsi@almamedia.fi

Treamer Oy, toimitusjohtaja Peter Sazonov, Puh: +358 50 3046230, peter@treamer.com

Joakim Ruokoniemi Treamer Customer Success Manager

Treamer
(44)
ILMAINEN
Lataa

Oletko työnantaja vai työntekijä?

Kiitos!
Sait juuri postia meiltä.

Lataa nyt ilmainen Treamer-sovellus niin pääset katsomaan, millaisia Treamereita sinun lähistöltäsi löytyy.
Oops! Something went wrong while submitting the form