Mitä Treamer tekee estääkseen koronaviruksen leviämisen?

Koko maailma pohtii parhaillaan koronaviruksen vaikutuksia ja toimii ehkäistäkseen tilanteen pahenemista. Me Treamerillä otamme tilanteen vakavasti. Meidän tulee osaltamme varmistaa työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuus ja pyrkiä vähentämään tartuntariskiä toimimalla yhdessä erityisen huolellisesti. 

Seuraamme aktiivisesti koronavirus tilannetta ja päättävien tahojen ohjeita tilanteeseen liittyen. Etsimme jatkuvasti uusia keinoja auttaa pandemian etenemisen estämiseksi omalla toiminnallamme.

Mitkä toimenpiteet Treamer on aloittanut koronaviruksen leviämisen estämiseksi?

Tällä hetkellä Treamer on aloittanut seuraavat toimenpiteet varmistaaksemme parhaamme mukaan pandemian leviämisen hillitsemisen:

1. Olemme lähettäneet käytännön turvallisuusohjeet kaikille Treamerin työntekijöille seuraten Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksia, jotta jokainen työntekijämme on hyvin tietoinen oikeista toimintatavoista tartuntariskin minimoimiseksi.

  • Flunssan oireista kärsiviä työntekijöitä on ohjeistettu peruuttamaan työvuoronsa niin pian kuin mahdollista, ja sairastamaan lieväoireinen tauti kotona, sekä välttämään sosiaalisia kontakteja.
  • Ulkomailta viime aikoina palanneita työntekijöitä on kielletty turvallisuussyistä hakemasta työvuoroja pandemian aikana, vaikka he olisivat terveitä.
  • Kaikkia työntekijöitä on ohjeistettu pesemään käsiään usein, vähintään 20 sekuntia saippualla ja käyttämään käsidesiä. Aktiivinen käsihygienia alentaa tartuntariskiä.
  • Kaikkia työntekijöitä on neuvottu välttämään kättelyä ja muuta fyysistä kontaktia muiden ihmisten kanssa kohtaamistilanteissa niin paljon kuin mahdollista.
  • Kaikkia työntekijöitä on pyydetty seuraamaan kaikkia THL:n suosituksia ja ohjeita huolellisesti 

2. Olemme aktiivisesti yhteydessä kaikkiin työvuoroihin meneviin työntekijöihimme taataksemme informaation saavuttaneen heidät. Meille on tärkeää että jokainen työntekijämme on tietoinen riskeistä ja oikeista toimintatavoista turvallisuuden edistämiseksi. 

  • Varmistamme, että työntekijä ei kärsi flunssan oireista
  • Varmistamme, että työntekijä ei ole matkustanut viime aikoina ulkomaille, ja palannut Suomeen mahdollisesti kuuluen riskiryhmään
  • Varmistamme, että työntekijä on tietoinen voimassa olevista hygieniaohjeista sekä fyysisen kontaktin välttämisestä niin paljon kuin mahdollista

 

3. Kaikkia Treamerin omia työntekijöitä jotka pystyvät tekemään töitä etänä on rohkaistu tekemään niin 

4. Seuraamme aktiivisesti päättävien tahojen ohjeita ja suosituksia  

5. Treamer etsii jatkuvasti uusia toimenpiteitä osallistuakseen niin paljon kuin mahdollista omalta osaltaan pandemian hillitsemiseen. Tulemme päivittämään tätä ilmoitusta, kun uusia toimenpiteitä aloitetaan tarpeen mukaan.

Treamer 13.3.2020 1:00:00
Treamer