Keikkatyö – Millaista on tehdä keikkatöitä Treamerin kautta?

Isa Hiltunen, Tiia Kohtamäki ja Sofia Saouri ovat erilaisissa elämäntilanteissa ja tekevät keikkatöitä eri syistä, mutta heitä yhdistää palo elää unelmansa todeksi.

Sofia haluaa nauttia kesästä, mikä on helpompaa kun palkka tulee nopeasti ja saa itse valita työvuoronsa. Tessa on lukemassa pääsykokeisiin eikä sen takia halua sitoutua perinteiseen kokopäivätyöhön. Tiia on ammattiurheilija ja yrittäjä mutta kaipaa välillä lisätuloja, kun kalenterissa on sopivasti tyhjää.

Voit katsoa videolta tai lukea alta heidän tarinansa ja arvioida, sopiiko Treamerin kautta työskentely sinulle.

Jos kiinnostut, lataa ilmainen Treamer-sovellus puhelimeesi ja jää odottamaan ilmoituksia kiinnostavista keikkatöistä. 

Kesätöitä omilla ehdoilla ja palkka nopeasti tilille

Sofia on työskennellyt Treamerin kautta keikkatyöntekijänä jo pidempään. Hän on ehtinyt työskennellä useille asiakkaille eri työtehtävissä, kuten myyjänä, toimistotyöntekijänä, promoottorina, maistattajana ja siivoojana.

 

Viime kesänä kuvatussa videossa Sofia kertoo kesätyöstään Roostilla, suomalaisessa Airbnb-palvelussa, jossa hänet teki töitä muutaman kerran viikossa.

"Saan itse valita vuorot. Liksa tulee heti, joka on älyttömän hyvä juttu, varsinkin näin kesällä, kun rahalle on käyttöä."

Sofialla on hyvät kokemukset Treameristä ja sanoo voivansa lämpimästi suositella Treameriä kaikille.

"Kannattaa ladata tää sovellus. Kannattaa!"

 

Mistä joustavia keikkatöitä opiskeluiden oheen?

Isa Hiltunen päätyi Treamerin käyttäjäksi ystävän suosituksesta. Hän opiskelee pääsykokeisiin, jonka takia hän ei oikein edes pystyisi tekemään töitä suoraan jollekin yhdelle työnantajalle, koska hän ei saisi valita vapaasti, milloin tekee työnsä.

Videolla hän kertoo päivästään tarjoilijana ja vastaanottotyöntekijänä yritystapahtumassa sekä fiiliksiä siitä, minkä takia Treameriä tarvitaan.

"Tykkään käyttää Treameriä sen takia, että se on ihan loistava sovellus sille, että työnantajat ja työnhakijat voivat kohdata just silloin kun tarve on kovin." 

Hän arvostaa sitä, että töitä tarjotaan monipuolisesti yli toimialarajojen ja voi hakea sellaisiin tehtäviin, jotka itseä kiinnostaa kokeilla. Se mahdollistaa, että Treamerin avulla voi kerryttää tosi paljon arvokasta työkokemusta.

 

Mistä lisätuloja ammattilaisurheilijana ja yrittäjänä?

Tiia Kohtamäki löysi Treamerin, kun hän etsi helppoa tapaa hankkia lisätuloja.
 
Tiia kertoo, että vaikka on moneen paikkaan kaikenlaista meneillään, Treamer-keikat on helppo yhdistää muiden hommien oheen. Tiia on työskennellyt tähän mennessä Treamerin kautta promoottorina ja tutkimushaastattelijana. Keikoista hän on saanut poikkeuksetta erinomaiset arviot asiakkailta.
 
“Positiivinen, toimeentarttuva tekijänainen, 5 tähteä”, lukee viimeisimmässä arviossa.
 
Tiia muistelee  ensimmäisen keikkansa sujuneen todella mutkattomasti. Hänellä oli vapaa päivä, johon kaipasi töitä. Hän haki lähellä kotiaan olevaan työvuoroon ja sai samantien viestin: “Moi, sinut on valittu tehtävään!”

“Se oli tosi pieni keikka, mutta mielummin teen pienen keikan kuin olen tekemättä yhtään mitään.”

Tiian mukaan palkka tulee nopeasti tilille ja hänen kohdallaan opastus uuteen työhön on hoidettu hyvin.
 
“Siinä heti kun haen sitä keikkaa, kerrotaan vaadittavat asiat.”
 
Tiia suunnittelee jatkavansa keikkailua edelleen muiden hommien ohella.
 
“Jos tarvitsee mitä tahansa lisätuloja johonkin, niin tämä on vaan tosi iisiä”, Tiia vinkkaa muille töitä kaipaaville.
 
Miten keikkatyöt Treamerin kautta onnistuvat käytännössä?
  1. Ensimmäisenä sinun on ladattava Treamer-sovellus puhelimeesi ja luotava profiili itsestäsi.

  2. Saat päivittäin ilmoituksia kännykkääsi uusista avoimista keikoista.

  3. Kun saat kiinnostavan työtarjouksen, voit hakea sitä suoraan sovelluksessa ilman CVtä, hakemusta tai työhaastattelua.

  4. Kun olet hakenut keikkaan, asiakas valitsee hakijoiden joukosta sopivan työntekijän ja saat pian ilmoituksen, tulitko valituksi vai et.

  5. Kun sinut on valittu työhön, olet keikan suorittamisen ajan määräaikaisessa työsuhteessa Treameriin.

  6. Keikan päätyttyä saat palkan tilillesi yleensä muutaman päivän kuluessa. Maksamme asiakkaan hyväksymät työtunnit joka keskiviikko.
Treamer 9.6.2020 1:00:00
Treamer