Esittelyssä Treamer-Isa: "Mie tykkään käyttää Treamerii..."

Treamer-työntekijät Isa, Pinja ja Keti olivat Invesdorin kutsuvierastilaisuudessa huolehtimassa tapahtuman järjestelyistä, vastaanotosta, tarjoilusta ja siisteydestä. 

Vedimme hetkeksi Isa Hiltusen sivuun ja pyysimme häntä kertomaan hieman päivästä ja yleisiä fiiliksiä työskentelystä Treamerin kautta.

 

Mitä mieltä asiakas oli valituista Treamereista?

Näin kommentoi tapahtumista vastaava Invesdorin asiakkuuspäällikkö Vera Lindström:

"Ihana Isa! Isa saapui paikalle ajoissa, oli alusta asti avulias, auttavainen, positiivinen, kohtelias ja todella edustava nuori nainen. Hymy ei hyytynyt, vaikka töitä riitti ja isäntäväki välillä hieman sekoili ja säntäili ympäriinsä. 

Isalla oli homma hallussa ja juhlamme sujuivat todella hienosti - me pystyimme keskittyä juhlimiseen ja luotin täysin, että tämä porukka selviää järjestelyistä. Isa oli todella oma-alotteinen, tehokas, nopearytminen, huumorintajuinen ja fiksu. Illan päätteeksi mietin monesti, että kylläpä löysin hyvät event helperit, varmasti koko Treamerin parhaat! 

Aion kysyä Isaa meidän seuraaviinkin tapahtumiin mukaan, sen verran hienosti hoituivat kaikki hommat eilen. Suosittelen! Kiitos Isa vielä kerran!".

"Keti oli aivan mahtava! Saapui paikalle todella hyvissä ajoin, oli skarppi, joustava, kiltti, komea ja kohtelias. Keti hymyili paljon, oli aurinkoinen ja ahkera - auttoi oma-aloitteisesti kaikessa missä apua saatettiin tarvita ja hyvällä asenteella. 

Tiesin heti Ketin tavattuani, että Keti tulee pärjäämään hyvin yritystilaisuutemme järjestelyissä ja voin itse keskittyä tilaisuuden hostaamiseen juhlajärjestelyjen sijaan. 

Kaikki menikin todella hienosti ja illan päätteeksi mietin vain, että tuossa vasta superjäbä, onneksi valitsin tämän kaverin! Palkkaisin heti uudelleen ja varmasti palkkaankin, kun tulee uusia tilaisuuksia. Kiitos Keti!"

"Pinjalle iso kiitos, Pinja oli ihan huippu helper ja toiminnan nainen! Pinjalla oli erinomainen asenne työntekoon ja mahtava aktiivinen tapa tehdä töitä. 

Pinja oli edustava, positiivinen, kohtelias, ahkera, oma-aloitteinen ja iloinen. Hän teki töitä fiksusti ja priorisoi asioita järkevällä tavalla, sekä ratkaisi ongelmia juhlien sujuvuuden eduksi. 

Pystyin itse keskittyä juhlimiseen, sillä tiesin heti tämän tiimin tavattuani, että hommat kyllä hoituvat ja juhlien järjestelypuoli on nyt kunnossa. Illan päätteeksi mietin vielä, että kylläpä minulle osui hyvät apurit. Varmasti Treamerin parhaat."

Treamer 6.6.2020 1:00:00
Treamer