Näin löydät työntekijöitä Treamerin avulla

Treamerin avulla löydät työntekijöitä erilaisiin tarpeisiin. Voit julkaista työilmoituksia, jotka toimitetaan suoraan lähelläsi olevien Treamerien älypuhelimiin. Palvelu hoitaa kaikki paperityöt, kuten eläkemaksut ja verot, puolestasi.
1

Rekisteröidy

Lataa ilmainen Treamer-sovellus App Storesta tai Google Play Storesta. Voit käyttää Treameria myös selaimellasi osoitteessa app.treamer.com.

Kun olet kirjautunut sisään Facebook-tunnuksillasi tai sähköpostiosoitteellasi, on hyvä hetki tarkistaa, että profiilitietosi ovat kunnossa. Voit vaihtaa profiilikuvaasi ja kirjoittaa kuvauksen itsestäsi työnantajana. Lisää myös henkilötunnuksesi, tarvitsemme sitä maksuliikennettä varten.

Jotta voimme varmistaa palvelun luotettavuuden, edellytämme käyttäjiltä oikeita nimitietoja. Luottamuksellisia tietoja, kuten henkilötunnusta, tarvitaan maksujen välittämiseen. Tällaisia tietoja käsittelemme ehdottoman luottamuksellisesti.

Yrityskäyttäjä

Voit liittää yrityksen profiiliisi syöttämällä Treamerin asiakaspalvelun toimittaman yrityskohtaisen aktivointikoodin. Koodin hyväksymisen jälkeen voit luoda tehtäviä yrityksesi nimissä.

Mikäli sinulla ei ole yrityksen aktivointikoodia, ole yhteydessä support@treamer.com tai soita asiakaspalveluumme +358 40 055 5818.
PYYDÄ ILMAINEN YRITYSTUNNUS
2

Luo uusi tehtävä

Aloita valitsemalla Luo uusi tehtävä. Tämän jälkeen anna tehtäväsi perustiedot: tehtävän otsikko, työn suorituspaikka ja työn aikataulu.                                                                                               
On tärkeää nimetä tehtävä hyvin: toimiva otsikko on kuvaava ja lyhyt.
Voit valita otsikon valmiista ehdotuksista tai kirjoittaa sen itse.
Seuraavaksi aseta työntekijän palkka. Palkka perustuu työn kestoon, tuntihintaan sekä työnantajan sivukuluihin, jotka Treamer hoitaa puolestasi. Kun olet valmis, valitse Jatka.

Voit lukea maksun muodostumisesta lisää FAQ:stamme.

Seuraavaksi kirjoita tarkempi kuvaus työtehtävästä. Kerro, mitä työ pitää sisällään, miten työ tulee tehdä ja onko työntekijälle jotain erityisvaatimuksia.
Lopuksi valitse, julkaisetko tehtävän omalla vai yrityksesi nimellä ja tarkista, että tehtävän tiedot ovat oikein ja valitse Julkaise.

Tehtävä lähetetään välittömästi työnhakijoille, ja saat pian ilmoituksia kiinnostuneista tekijöistä!
3

Valitse työntekijä

Saat tehtävästä kiinnostuneista työnhakijoista heti ilmoituksen puhelimeesi. Tutustu hakijoiden profiileihin ja valitse sinulle mieluisin työntekijä.

Voit valita samaan tehtävään myös useita työntekijöitä.

VINKKI: Mikäli tehtävääsi ei tule hakijoita, voit kokeilla nostaa tuntipalkkaa tai muuttaa aloitusaikaa.
4

Ota työntekijään yhteyttä

Kun olet valinnut tehtävääsi työntekijän, Treamer-sovellukseen avautuu keskustelukanava sinun ja työntekijän välille.

Käy tervehtimässä työntekijää ja tarvittaessa sovi tarkemmin työn suorittamisen yksityiskohdista.
5

Maksa ja arvioi

Kun tehtäväsi on suoritettu, voit maksaa työntekijän palkan suoraan Treamer-sovelluksen kautta. Työnantajan sivukulut hoituvat automaattisesti. Tarvitset maksua varten maksu-/luottokortin tai yrityskohtaisen laskutuskoodin.

Maksa työntekijälle valitsemalla Suorita maksu. Noudata sovelluksen ohjeita.
Lopuksi arvioi työntekijän suoritusta antamalla hänelle 1-5 tähteä sekä kirjallinen arvio.

Uskomme, ettet osaa elää ilman Treameria kokeiltuasi sitä ensimmäisen kerran.

Kiitos!
Sait juuri postia meiltä.

Lataa nyt ilmainen Treamer-sovellus niin pääset katsomaan, millaisia Treamereita sinun lähistöltäsi löytyy.
Oops! Something went wrong while submitting the form