BLOGI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

11/9/2017

Treamer mukaan Microsoftin Turbopump-kansainvälistymisohjelmaan

Lehdistötiedote
5.8.2017

Viime viikolla julkaistiin Microsoftin Turbopump markkinointi- ja kansainvälistymisohjelmaan valitut yritykset. Hakijoiden taso oli kova. Treamerissa nähtiin kansainvälistä potentiaalia alustatalouden ja uuden työn edelläkävijänä.

Treamer on alusta lähtien tähdännyt kansainvälisille markkinoille. Turbopump on yritykselle luonnollinen seuraava askel.

Suomessa Treamer laajentaa toimintaansa kotitalouksista yritysten lyhytkestoisiin avustaviin tehtäviin sekä projektiluontoisiin kehitystehtäviin.

Työnantaja voi koota oman keikkatyöläisten poolin vaihteleviin tarpeisiin, kuten yritysjuhliin tai tapahtumiin tai säännöllisesti, mutta harvemmin toistuvaan työhön, mihin ei kannata palkata kokoaikaista tekijää. Treamerin kautta löytää myös opiskelijoita erilaisiin markkinoinnin ja tuotekehityksen lyhytkestoisiin projektitehtäviin.

Treamer tarjoaa aktiivisille henkilöille mahdollisuuden hyödyntää ylimääräinen vapaa-aika lisätulojen hankkimiseen opiskelun tai päätyön ohella. Työt voivat olla yksittäisiä keikkoja tai toistuvia lyhyitä työpätkiä samalle työnantajalle.

Triimaaminen on oiva tapa rakentaa ammatillisia verkostoja ja ansaita hyvän työntekijän maine. Tehtävät tehdään aina työsuhteessa ja lakisääteiset työnantajavelvoitteet hoituvat Treamerin kautta.


Treamer Oy

Treamer App on mobiilisovellus, jonka kautta sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat palkata tilapäistä työvoimaa lyhytkestoiseen työhön. Yrityksen visiona on mahdollistaa uudenlaisia työn tekemisen muotoja, jotka ovat yhteiskunnallisesti merkityksellisiä.


Lisätietoja:

Peter Sazonov, CEO & Co-founder
peter [a] treamer.com
+358 50 304 6230
@TremerApp | www.treamer.com

Joakim Ruokoniemi Treamer Customer Success Manager

Treamer
(44)
ILMAINEN
Lataa

Oletko työnantaja vai työntekijä?

Kiitos!
Sait juuri postia meiltä.

Lataa nyt ilmainen Treamer-sovellus niin pääset katsomaan, millaisia Treamereita sinun lähistöltäsi löytyy.
Oops! Something went wrong while submitting the form