BLOGI

Treamer Challenge – Osallistu haastekisaan

Olisiko sinulla tarvetta apukäsille? Tule mukaan #TreamerChallenge kisaan

18/7/2017
3 min

Hei Sinä,

Yhä useampi kaipaa reilua ja joustavaa tapaa työskennellä päätoimen tai opiskeluiden ohessa. Auttaaksemme näiden työpaikkojen luomisessa päätimme luoda Treamer -kesäkampanjan, jossa jokainen voi ryhtyä työnantajaksi, vaikkapa vain muutaman tunnin ajaksi.

Haastamme Sinut ja yrityksesi kesätalkoisiin, luomaan uutta työtä. 

Työn tarjoaminen on oikeasti helppoa. Toimi näin:

1. Tee lista tekemättömistä töistä

Niin työpaikalla kuin kotona on varmasti paljon tekemätöntä työtä. Tee lista ja mieti, minkä työn voisit ulkoistaa. Valitse tehtävä, mikä on kaikkein akuutein.

2. Lataa sovellus ja luo tehtävä omassa profiilissasi

Treamer mobiilisovelluksen voit ladata täältä. Kirjaudu sisään työnantajana (voit olla yritys tai yksityishenkilö). Luo oma profiili ja tehtävä, jolle etsit tekijää. Saat nopeasti ilmoittautumisia, joista voit valita sopivan nuoren ja sopia hänen kanssaan tarkemmin yksityiskohdista. Työn kesto voi vaihdella muutamasta tunnista useampaan päivään.  

3. Maksa palkka ja jaa kuva somessa

Lopuksi kuittaa tehtävä suoritetuksi, maksa palkka ja ota yhteiskuva. Jaa se somessa tunnuksella #TreamerChallenge. Näin nostamme sekä työn että sen tekijöiden ja antajien arvostusta. Jos palkkasit useamman Treamerin, voit mainita myös sen postauksessa. The more, the merrier! Kenet sinä haluaisit mukaan? Voit haastaa henkilöitä ja yrityksiä tagaamalla heidät some-postaukseen.

Avasimme haastekisan tilaamalla Ikea-huonekalujen kokoajan toimistolle. Paikalle saapui Rasmus, joka reippaasti hoiti homman. "Oli ilo antaa täydet 5 tähteä!", kertoo Treamer Oy:n CTO Pavel Alekseev.

Otatko haasteen vastaan?

Kyllä, olen mukana
VINKKAA KAVEREILLE