BLOGI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

26/10/2018

Tampereen Treamerit tukemassa taidetta

Annika Niskanen on taiteilija ja kulttuurityöläinen, joka oli tutustunut Treameriin palkatessaan työntekijöitä edellisenä kesänä tapahtumaansa Helsingissä. Kun Annika oli pystyttämässä seuraavaa näyttelyään Tampereelle, tuli hänelle Treamerin työntekijät heti mieleen.

Kun Treamerin tiimi kuuli mihin tarkoitukseen Annika tarvitsi työntekijöitä, päättivät he maksaa palkan taitelijoiden puolesta.

"Taitelijat joutuvat usein kantamaan vastuun niin taiteellisesta ilmaisusta kuin näyttelyn rakentamisesta ja valvomisesta. On upeaa että Treamerin sovelluksen avulla pystyn hankkimaan itselleni niin nopeasti ja helposti apulaisia. Samalla voimme varmistaa että voimme palkata työkokemusta tarvitsevia nuoria, ihan parasta!" Annika kuvailee.

"Teimme työilmoituksen appiin ja vain muutaman minuutin päästä saimme viestin, että 16 -vuotias lukiota käyvä Salla olisi kiinnostunut tehtävästä. Salla palkattiin heti. Seuraavat vuorot tulee tekemään taas 22 -vuotias liikennelentäjäksi opiskeleva Ilari", kertoo Annika.

Joutokumpu on yhdentoista taiteilijan luoma installaatiomaailma, jonka rakennusaineena on kertakäyttökulttuuri, ja jossa hylätty, arvoton ja arkinen muuttuu uudeksi ja yllättäväksi. Joutokumpua on mukana suojelemassa myös Sanna Marin. Näyttely on esillä Tampereella, Finlaysonin aluella, 13.10.-3.11.2018. Joutokumpuun saa tuoda omat piknik-eväät ja tilaan voi tulla viettämään aikaa yksin tai porukalla. Kävijöiltä ei peritä pääsymaksua, tilaan on esteetön pääsy ja teokset sopivat kaikenikäisille.

Joakim Ruokoniemi Treamer Customer Success Manager

Treamer
(44)
ILMAINEN
Lataa

Oletko työnantaja vai työntekijä?

Kiitos!
Sait juuri postia meiltä.

Lataa nyt ilmainen Treamer-sovellus niin pääset katsomaan, millaisia Treamereita sinun lähistöltäsi löytyy.
Oops! Something went wrong while submitting the form