BLOGI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

26/9/2017

Tähdet kertovat!

Miten Treamerissa arvioidaan työntekijöitä?

Treamer luo luottamussiteen kahden toiselleen aiemmin tuntemattoman ihmisen välille ennen kuin he edes ensi kertaa kohtaavat. Tämän keskiössä ovat käyttäjien arviot. Kaikki Treamerissa näkyvät arvostelut ovat yhteisön käyttäjien kirjoittamia, joten jokainen arvostelu perustuu toteutuneen työn jälkeiseen henkilökohtaiseen arvosteluun.

Kun työntekijät, joita palvelussa kutsutaan treamereiksi, ovat saaneet tehtävänsä suoritettua, työnantaja arvioi työntekijän ja tämän tekemän työn hyvin tyypillisellä tavalla – tähdillä ja lyhyellä kirjallisella arviolla. 

Tähtiarvioiden tarkoitus on osoittaa helposti ja nopeasti, millainen työntekijä on, ja kirjalliset arviot tarjoavat lisätietoa työntekijän tekemistä tehtävistä. 

Arvio toimii niin palautteena työntekijälle kuin myös työkaluna tuleville työnantajille. Treamerissa pyritään korostamaan nimenomaan henkilöitä, työntekijöitä, ei vain työtä itsessään. 

Palvelussa pyritään siihen että työntekijät saavat kehittämishuomioiden lisäksi hyvän työn päätteeksi myös ansaitsemaansa hyvää palautetta, joka valitettavan usein jää antamatta, mikäli odotukset täytetään.

Jokainen työnantaja antaa arvion omin perustein. Treamerin kautta haetaan työntekijöitä monenlaisiin tehtäviin, joten arviotkin ovat keskenään erinäköisiä. Esimerkiksi muuttoon tarvittavaa kantoapua arvioidaan eri perustein kuin tietokoneella työskentelevää toimistoassistenttia. Työntekijöiden profiilien arvosteluissa lukeekin, mistä tehtävästä arvio on annettu.

Joakim Ruokoniemi Treamer Customer Success Manager

Haluatko kuulla lisää arvioinneista?

Kuuntele podcast
VINKKAA KAVEREILLE
Treamer
(44)
ILMAINEN
Lataa

Oletko työnantaja vai työntekijä?

Kiitos!
Sait juuri postia meiltä.

Lataa nyt ilmainen Treamer-sovellus niin pääset katsomaan, millaisia Treamereita sinun lähistöltäsi löytyy.
Oops! Something went wrong while submitting the form