Treamerin perustajat Peter Sazonov ja Matias Mäkitalo
BLOGI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

20/6/2018

Esittelyssä toimitusjohtaja Peter Sazonov: "Treamer lisää onnellisten sattumien todennäköisyyttä"

Lue alkuperäinen artikkeli Invesdorista

Treamerin toimitusjohtaja Peter Sazonov istui kanssamme ja kertoi meille, mikä ohjasi häntä toimitusjohtajaksi ja mikä on hänen unelmansa Treamerille. Lue haastattelu alta ja löydä Treamerin Invesdor-sijoitussivu täältä.

1. Miksi sinusta tuli yrittäjä?

Päädyin ensimmäistä kertaa startupiin, kun Maija Itkonen pyysi minua liittymään PowerKissiin - teknologiastartupiin, joka kehitti langattomien latausratkaisujen mobiililaitteille. Tämä tapahtui kymmenen vuotta sitten. Olimme paljon edellä aikaamme ja markkinalle täytyi itse luoda infrastruktuuri ja sitä oli koulutettava. Silloin ymmärsin, että ympärillänne kaikki voidaan muuttaa, muuttaa ja kehittää edelleen. Suurin osa ympärillämme olevista asioista on ihmisen tekemää, jonkun näkemystä maailmasta. Voit tehdä samoin. Kun ymmärrät sen - se on voimakas ja hyvin riippuvuutta aiheuttava tunne.

2. Millainen olet yrittäjänä?

Yrittäjyys on polku, matka. Kyse on siitä, että kehität itseäsi ja ajattelette. Eri liiketoiminta vaatii erilaisia ​​taitoja eri vaiheissa. Kymmenen vuotta sitten olin pakkomielteinen tuotteen ja käyttökokemuksen suhteen. Tänään itselleni tärkeintä on ihmiset, jotka ympäröivät yritystämme ja mahdollistavat sen. Yhteistyökumppanimme, asiakkaamme, käyttäjät, sijoittajat - liiketoiminnassa on aina kyse ihmisistä. Mutta en ole se hitain kaveri, vaan haluan nähdä, että asiat etenevät, tapahtuvat ja jatkuvasti kehittyvät. Aika on kaikki kaikessa ja käytän sen mielummin fiksusti. Joskus tuntuu, että olen aivan kuin minun suloinen, mutta kärsimätön 2-vuotias tytär.

3. Mikä tekee omaperäisen urasi tarinan mielenkiintoiseksi?

Olen kasvanut Suomen pahimman laman aikana. Sillä oli syvä vaikutus ihmisiin. Se sai minut ymmärtämään, että tietyt asiat johtavat tiettyihin tuloksiin, muuttaen ihmisiä lähes välinpitämättömiksi. Monet vaikeuksista eivät voi johtua pelkästään itsekkäistä pahoista ihmisistä, jotka tiedostaen haluavat vain hyötyä muiden kustannuksella, sillä ihmiset tulevat erilaisista taustoista ja arvoista, joiden juuret ovat heidän henkilökohtaisessa historiassaan. Toisilla on ollut parempi onni kuin toisilla: Treamerin avulla voimme edesauttaa useammille ihmisille parempaa onnea elämässään.

4. Mikä on suurin ammatillinen saavutus?

Olla osana tiimiä rakennetamassa PowerKissin onnistunutta exitiä vuonna 2013.

5. Mikä oli teidän suurin ammatillinen virheenne?

Ajattelin, että on olemassa kultainen temppu, joka muuttaa kaiken. Growth hack, joka täytyy vain keksiä tai löytää. Ei ole ihmeitä eikä yhden yön sensaatioita. Kyse on aina kovasta työstä ja omistautumisesta, jatkuvasta oppimisesta. Todellinen growth hack on olla tarpeeksi älykäs tappamaan lempi-ideasi ja tarpeeksi vahva löytämään keinot selviytyä. Oppimisen nopeus on kaikista tärkeintä.

6. Mikä on unelmasi yrityksellenne?

Saavuttaa globaalisti de facto -standardi asema henkilöstöpalvelumarkkinassa työnvälitysalustallamme. Auta ihmisiä löytämään oikea  ja yritys löytää oikeat ihmiset työskentelemään heille. Tekniikan avulla voimme tehdä siitä avoimempaa ja oikeudenmukaisempaa.

7. Kuka on sinun roolimalli ja miksi?

Pakko sanoa, että Maija Itkonen on opettanut minulle paljon. Hän tekee uskomattomia asioita. Neljän äiti ja onnistuneen yrityksen johtaminen ovat jotain, mitä hyvin harvat ihmiset voivat tehdä. Hänellä on kyky yhdistää liiketoiminnallinen älykkyys design-ajatteluun ja löytää työn ja elämän välinen tasapaino.

8. Mikä motivoi sinua?

Olen erittäin utelias ja kilpailukykyinen. Haluan oppia ja ymmärtää ympäröivää maailmaa ja nähdä, mitä voimme saavuttaa. Joka päivä voimme edistyä, mitata ja olla parempia.

9. Miksi digitaalinen rahoitus ja miksi Invesdor?

Viime vuonna löydettiin erittäin skaalautuva tapa kasvattaa liiketoimintaa keskittymällä B2B-myyntiin. Olimme jo keskustelleet nykyisten sijoittajien kanssa kasvun rahoittamisesta, mutta halusimme laajentaa kiitotietä entisestään. Invesdor antoi meille skaalautuvan tavan kerätä rahoituskierros ja samalla toimia myös uusien asiakkaiden markkinointikanavana. Invesdor oli meille loistava valinta.

10. Miksi sijoittaisit yrityksesi?

1. Treamer ei etsi markkinaa tai luo sitä - disruptoimme suurta, perinteistä ja olemassa olevaa markkinaa

2- Treamer on kunnianhimoinen, kansainvälinen kasvava yritys

2. Yrityksemme on erittäin skaalautuva, mutta myös teemme hyvää ja autamme ihmisiä. 

Treamerin kanssa jokainen voittaa. Erityisesti osakkeenomistajat.

Katso Peterin videokuvahaastattelu alta.

 

Joakim Ruokoniemi Treamer Customer Success Manager

Treamer
(44)
ILMAINEN
Lataa

Oletko työnantaja vai työntekijä?

Kiitos!
Sait juuri postia meiltä.

Lataa nyt ilmainen Treamer-sovellus niin pääset katsomaan, millaisia Treamereita sinun lähistöltäsi löytyy.
Oops! Something went wrong while submitting the form