Lassila & Tikanoja Oy

Siivoojia Espooseen

Haluaisitko vakituisen osa-aikatyön, jossa hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet?

Etsimme vakituisia siivoojia Espooseen Lassila & Tikanojan siivouskohteisiin, erilaisilla tuntimäärillä. 

Suurin osa kohteistamme sijaitsee Espoonlahden ympäristössä. Tarjolla on erilaisia kohteita päiväkodeista uimahalliin. Suurin osa siivouksista tehdään ilta-aikaan, mutta tarjolla on myös jonkin verran aamu- ja viikonlopputöitä. Päivittäinen tuntimäärä vaihtelee 2-6h välillä. Sovimme kanssasi erikseen kohteestasi ja työajastasi. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen tai toisen osa-aikatyön oheen!

Työssä on hyvät etenemismahdollisuudet sekä mahdollisuus kouluttautua. Jatkossa voit halutessasi työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Toivomme sinulta vähintään vuoden työkokemusta siivoustehtävistä. Sujuva suomen tai englannin kielen taito on välttämätön.

Teet työsi itsenäisesti ja tehokkaasti. Olet luotettava, tulet sovitusti paikalle ja hoidat hommat loppuun asti. Asiakaskohtaamiset hoidat positiivisella asenteella. Päivän päätteeksi pääset kotiin hyvällä mielellä, jäämättä miettimään työasioita.

Palkkaus Kipa TES palkkaryhmä 3 mukainen 11,20€/tunti + mahdolliset lisät. Tehdessäsi Treamerin kautta töitä, voit itse vaikuttaa kuinka usein saat palkan tilillesi. Maksamme myös lomakorvauksen aina palkanmaksun yhteydessä. Treamer-sovelluksesta löydät myös muut työtehtävät lähistöltäsi!


Mitä tarjoamme?

• Itsenäisen ja mukavan työn, jossa työasiat jäävät vuoron jälkeen työpaikalle 
• Mahdollisuuden työllistyä jatkossa suoraan Lassila & Tikanojalle sekä hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet
• Treamer-sovelluksesta löydät myös muut työt lähistöltäsi sekä kätevän työvuorokalenterin, josta näet kaikki menneet ja tulevat työvuorot sekä tienaamasi rahat
• Reilun palkkauksen - voit myös itse vaikuttaa kuinka usein saat palkan tilillesi!

 

Miten haen?

Se on helppoa! Voit hakea näppärästi kertomalla alle, kuka olet ja napauttamalla Hae työtä. 

Halutessasi lisätietoja, voit soittaa tai laittaa viestiä: Viivi 041 319 1015 / viivi@treamer.com 

VINKKAA KAVEREILLE