EN

Miten voimme auttaa?

Olen hakemassa työtä

Hain töihin. Mitä nyt tapahtuu?

Onneksi olkoon! Seuraavaksi työtehtävän julkaissut henkilö saa ilmoituksen että olet kiinnostunut työstä. Hän selaa kaikki tehtävään ilmoittautuneet ja tekee päätöksen palkkaamisesta profiilien perusteella.

Näet kaikki työt, joihin olet hakenut ja joista ei ole vielä päätöstä asiakkaan toimesta Treamerin sovelluksessa Omat Tehtävät -sivulla kohdassa Haettu.

Mistä tiedän valittiinko minut tehtävään?

Asiakas voi joko hyväksyä, hylätä tai sulkea tehtävän. Jos asiakas valitsee sinut tehtävään, saat siitä ilmoituksen Treamerin sovelluksen kautta ja siirtyy kyseinen tehtävä Omat Tehtävät -sivulla kohtaan Seuraavat.

Seuraamalla listaa tiedät, mitä töitä sinun on tehtävä seuraavaksi.

Mistä tiedän jos minua ei valittu tehtävään?

Jos asiakas päättää valita jonkun toisen hakijan tehtävään, saat siitä ilmoituksen Treamerin sovelluksen kautta ja tehtävään ilmaantuu iso punainen X. Joskus asiakkaat saattavat avata saman tehtävän uudelleen hakuun, jolloin voit hakea siihen uudestaan.

Haluan työn todella kovasti! Kannattaako minun olla yhteydessä suoraan asiakkaaseen?

Hyvä idea, mutta useimmiten ei kannata olla suoraan yhteydessä (ellei sitä erikseen pyydetä). Asiakkaat haluavat tehdä päätökset Treamerin sovelluksen kautta. Jos olet todella innoissasi jostain työstä, ole mielummin yhteydessä Treamerin omaan tiimiin nettisivujen chat -palvelun kautta tai sitten suoraan sähköpostitse support@treamer.com.

Joskus asiakkaat saattavat harmistua, jos heihin ollaan yhteydessä muun kuin Treamerin sovelluksen tai tiimin puolesta ja tällöin et paranna mahdollisuuksiasi tulla valituksi työhön. Paras tapa varmistaa, että saat haluamasi keikat on laittaa oma osaajaprofiili kuntoon.

Antaako profiilikuvasi ammattimaisen ja hyvän vaikutelman? Oletko varmasti kirjoittanut kaiken työhistoriastasi? Voisitko kirjoittaa profiilisi jotain lisää, mistä käy paremmin ilmi kiinnostuksesi ja sopivuutesi kyseiseen työtehtävään?

Hain tehtävään useita päiviä sitten. En ole vieläkään kuullut mitään. Miksi?

Usein Treamerin asiakkaat käyvät sisäistä keskustelua siitä, kenet valitsevat työhön. Mitä suurempi organisaatio kyseessä, sitä pidempään saattaa päätöksessä kestää.

Olethan kärsivällinen ja jos oma tilanteesi muuttuu etkä pääsekään työvuoroon, peruuta ilmoittautumisesi napauttamalla "Peru".

Noudatetaanko työehtosopimuksia?

Kyllä, noudatamme palkanmaksussa asiakkaan toimialan yleissitovaa työehtosopimusta tai asiakkaan erikseen sopimaa työehtosopimusta. Mikäli työehtosopimusta ei ole erikseen sovittu eikä yleissitovuutta ole, noudatamme Suomen työlainsäädännön asettamia ehtoja.

Hain tehtävään mutta en ole vielä kuullut mitään asiakkaasta. Oma tilanteeni muuttui. Voinko peruuttaa hakemukseni?

Joskus valinta saattaa kestää. Töihin hakee sinun lisäksesi useasti kymmeniä muitakin henkilöitä. Asiakkaasi saattaa myös käydä keskustelua omien kollegojensa kanssa kenet valita.

On täysin ymmärrettävää jos oma tilanteesi muuttuu. Silloin peruuttaminen onnistuu painamalla “Peru” -näppäintä kyseisen työtehtävän pääsivulla.

En näe samoja työvuoroja kuin muut. Mistä tämä johtuu?

Mikäli et löydä jotain työvuoroa, syynä on todennäköisesti jokin seuraavista asioista:

1. Olet valittu jo toiseen tehtävään kyseisenä ajankohtana. Et voi hakea tehtävään, jos sinulla on jo työvuoro samaan aikaan.

2. Työtehtävä on julkaistu suljetulle ryhmälle, johon sinä et kuulu. Jos sinun pitäisi kuulua kyseiseen ryhmään, olethan yhteydessä Treamerin asiakaspalveluun.

3. Sinulla on "Näytä vain omat työnantajat"-filtteri päällä. Löydät asetuksen napauttamalla pääsivulla Järjestä-napista.

4. Mikäli olet yli 75 km päässä työpaikasta, et voi hakea työtehtävään.

En pysty hakemaan työvuoroihin. Mistä tämä johtuu?

Mikäli et pysty hakemaan työhön, sinulta puuttuu profiilistasi pakollisia tietoja.

1. Tarkista, että olet täyttänyt kaikki punaisella pisteellä merkityt kentät.

2. Tarkista, että olet lisännyt itsestäsi hyvän kasvokuvan.

3. Tarkista, että osoitetiedoissasi on määritetty myös Maa

4. Tarkista, että seuraavat dokumentit on vahvistettu profiilissasi: EU-kansalaisen henkilöllisyystodistus ja verokortti

Verokortteja ja muita todistukset verifioidaan arkisin klo 8-16. Tarkistamme henkilöiden tietojen oikeellisuuden sekä työnteko-oikeuden. Mikäli et ole EU-kansalainen ja sinulla on työlupa, ole yhteydessä Treamerin asiakaspalveluun vahvistaaksesi profiilisi.

Minut on valittu työhön

Kuka on virallinen työnantajani?

Olet työtehtävän pituisessa määräaikaisessa työsuhteessa Treamer Finland Oy:n kanssa.

Minut ehdittiin valita työvuoroon mutta en sittenkään pääse paikalle. Mitä teen?

Joskus näin tapahtuu. Paina heti sovelluksessa “Peru” -näppäintä ja kirjoita lyhyt selvitys, miksi joudut peruuttamaan. Jos kyseessä on sairastapaus, olethan yhteydessä terveyskeskukseen, jotta saat sairaustodistuksen. Voit myös vinkata työstä ystävällesi ja pyytää tätä hakemaan työhön.

Minut valittiin työhön. Mitä minun pitää tehdä nyt?

Kun sinut on valittu työhön, on tärkeää olla heti yhteydessä asiakkaaseen lähettämällä viestejä välillenne auenneen chatin kautta Treamer-sovelluksessa.

1. Kiitä, että tulit valituksi tehtävään ja vahvista, että tulet paikalle sovittuna aikana.

2. Tarkista, miten pääset paikalle ja suunnittele liikkumisesi siten, että olet paikalla 10 minuuttia ennen työvuoron alkua. Pienikin myöhästyminen antaa epäammattimaisen kuvan ja voi vaikuttaa negatiivisesti asiakkaan antamaan arvioon.

3. Sovi seuraavista asioista asiakkaan kanssa:
• Missä tapaatte?
• Ketä kysyä paikan päällä?
• Mihin ottaa yhteyttä?
• Onko toiveita esim. pukeutumisen suhteen?

Mikäli asiakas ei vastaa yhteydenottoihisi etkä ole täysin varma mitä kuuluisi tehdä, olethan välittömästi yhteydessä Treamerin tiimiin nettisivujen chat-palvelun kautta tai sähköpostitse support@treamer.com. Voi olla, että asiakas ei ole huomannut viestejäsi. Varmistamme, että saat yhteyden asiakkaaseen ja neuvomme, miten sinun kannattaa toimia tilanteessa.

Mitä teen jos asiakkaani peruuttaa?

Joskus myös asiakkaan tilanne saattaa muuttua. Silloin asiakkaasi voi joko poistaa sinut työtehtävästä tai poistaa koko tehtävän. Molemmissa tapauksissa saat ilmoituksen että työ on peruttu. Jos tälläisessä tapauksessa nousee esille kysymyksiä, olethan taas yhteydessä Treamerin tiimiin nettisivujen chat -palvelun kautta tai sähköpostitse support@treamer.com

Asiakas haluaa palkata minut suoraan omille palkkalistoille tai maksaa palkan Treamerin ohi. Miten minun kuuluu toimia?

Tästä on tärkeää ilmoittaa meille heti chat-palvelun kautta tai sähköpostitse support@treamer.com, niin voimme sopia asiasta asiakkaan kanssa!

Asiakas ei voi maksaa Treamerin ohi tai palkata suoraan omille palkkalistoille sopimatta erikseen asiasta meidän ja sinun kanssasi.

Näin turvaamme myös oikeutesi ja varmistamme, että saat palkkasi lakisääteisesti maksettuna ja olet vakuutettuna työsuhteessa työn ajan. Mikäli asiakas ei käytä Treameria töiden sopimiseen ja maksamiseen, meillä on paljon rajallisemmat mahdollisuudet auttaa ongelmatilanteissa.

Olen tehnyt työn

Työt tuli tehtyä! Koska saan palkan?

Hienoa! Kun asiakkaat antavat seuraavaksi arvostelun työstä asteikolla 1-5 tähteä sekä mahdollisesti myös kirjallisen arvion. Tehdystä arviosta saat ilmoituksen sovelluksen kautta ja se tulee myös näkymään omassa osaajaprofiilissasi.

Tämän jälkeen asiakas merkitsee Treamerin sovelluksen kautta tehdyt työtunnit ja maksaa palkan. Joskus työajan selvittäminen saattaa kestää, olethan kärsivällinen.

Voit myös auttaa ja lähettää Treamerin sovelluksessa olevan tehtävächatin kautta omat työtuntisi asiakkaallesi. Kun maksu on suoritettu saat sähköpostiisi automaattisesti palkkakuitin.

Siitä on jo aikaa kun tein työvuoroni enkä vieläkään ole saanut palkkaa.

Harmillista! Voit tarkistaa Treamerin sovelluksessa mikä on tilanne - jos tehtävässä lukee Maksamatta, asiakkaasi ei ole vielä merkinnyt työtunteja sovellukseen. Tässä tilanteessa voit auttaa asiakasta muistamaan ja lähettää työajan, esim. “Hei, tässä työtuntini: 8.15 - 15.00. Kiitos!”. Jos taas sovelluksessa lukee että palkka on maksettu on asiakkaasi jo ehtinyt merkitsemään työtunnit sovellukseen ja maksu on siirretty kirjanpitoon. Palkat maksetaan joka viikko tiistaisin ja torstaisin.

Sovelluksessa lukee että palkka on maksettu ja olen saanut myös palkkakuitin. Mutta rahaa ei ole näkynyt tilillä! Mistä on kyse?

Treamerissa maksetaan palkat joka viikko tiistaisin ja torstaisin. Jos asiakkaasi on merkinnyt tunnit Treamerin sovelluksen kautta ennen näitä viikonpäiviä, on palkkasi siirretty maksuun. Joskus pankkiyhteydestä riippuen saattaa varojen näkyminen tilillä kestää vielä pari arkipäivää. Jos et vielä tämänkään jälkeen ole saanut palkkaa, olethan taas yhteydessä Treamerin tiimiin nettisivujen chat -palvelun kautta tai sähköpostitse support@treamer.com niin selvitämme asian!

Minusta tuntuu että sain väärän summan palkkaa. Mitä teen?

Hyvä että huomasit! Jokaisesta maksetusta työvuorosta lähetetään palkkakuitti sähköpostiin. Tästä näet tarkemmin mistä maksu on määräytynyt.

Jos mielestäsi palkka on maksettu väärin - liian vähän tai liian paljon työtunteja - olethan taas yhteydessä Treamerin tiimiin nettisivujen chat -palvelun kautta tai sähköpostitse support@treamer.com niin selvitämme asian!

Miten voin tehdä uudestaan töitä samalle asiakkaalle?

Voit kertoa asiakkaalle, että tekisit mielelläsi jatkossakin töitä heille. Voit kysyä asiakkaalta, onko QuickHire-ominaisuus hänelle tuttu ja tarvittaessa kertoa, että napauttamalla sovelluksessa QuickHire-nappia asiakas voi jatkossa palkata sinut suoraan työvuoroihin.

Miksi keikat arvostellaan?

Jokainen keikka arvostellaan, jotta hyvin tehty työ toisi lisää töitä hyville tekijöille. Treamerin tärkeimpiä tehtäviä on auttaa työntekijöitä löytämään unelmiensa työpaikka taustaan katsomatta.

Oletko työnantaja vai työntekijä?

Kiitos!
Sait juuri postia meiltä.

Lataa nyt ilmainen Treamer-sovellus niin pääset katsomaan, millaisia Treamereita sinun lähistöltäsi löytyy.
Oops! Something went wrong while submitting the form